Om tvåstegsverifiering

Viktigt: Tvåstegsverifiering kanske inte är tillgängligt i din region. Se My Kaspersky-hjälpen för mer information.

Tvåstegsverifiering förhindrar onda människor från att logga in på ditt My Kaspersky-konto, även om de känner till ditt lösenord. För att verifiera din identitet får du en unik säkerhetskod på något av följande sätt:

Du kan slå på tvåstegsverifiering på My Kaspersky. Om du byter ditt telefonnummer kan du uppdatera det på My Kaspersky. Om du redan har loggat in med ditt konto på en enhet kommer inget ändras för dig. För detaljerade instruktioner, öppna My Kaspersky-hjälp.

Obs! Säkerhetskoden är giltig under en kort period. Om den går ut kan du begära en ny säkerhetskod.

Om du inte har fått ett SMS med en säkerhetskod

Överst på sidan